20 Sht

CILËSI E DËSHMUAR, NË PAKETIM TË RE BASHKËKOHOR – Linja prodhuese e Ading-ut në ambalazh të ri dhe dizajn modern

Plot 45 vite kompania Ading ndërton imazhin e tij të një prej brendve të rralla maqedonase që i pranishëm në 13 tregje tjera botërore. Kompania ka vërejt...

Më shumë
12 Sht

Me sukses u realizua projekti “100 kalime këmbësorësh për siguri të 10.000 nxënësve”

Projekti “100 kalime këmbësorësh për siguri të 10.000 nxënësve” është realizuar me sukses. Duke filluar nga data 20.08.2013 e deri në fil...

Më shumë
16 Gus

Donacion i Ading-ut për ndërtimin e “Shator” – dhuratë për qytetin e Shkupit

Me rastin e 50 vjetorit të tërmetit katastrofal në Shkup, në hapësirën mes “Kermes” dhe Kopshtit Zoologjik, ishte promovuar skulptura “Shator” (T...

Më shumë
14 Gus

Inxhinier nga Ading – i shpërblyer me mirënjohjen „Unaza inxhinierike“

Tradicionalisht, për herë të dhjetë, presidenti i Republikës së Maqedonisë – Gjorgje Ivanov, do t'ua ndajë mirënjohjen „Unaza inxhinierike 201...

Më shumë