15 Dhj

Investim i ri në fabrikën e Ading në Pernik, R. e Bullgarisë

Fabrika jonë e hapur në vitin 2009 në Pernik, R. e Bullgarisë, është e fokusuar në prodhimin e aditivëve për betone dhe suvaja. Me qëllim të zhv...

Më shumë