20 Dhj

Mbledhje përfundimtare vjetore e Grupacionit Ading

Në periudhën prej 2 deri më 4 dhjetor, u mbajt Mbledhja përfundimtare vjetore e Grupacionit Ading për vitin 2016, e cila u mbajt në Vrnjaçka Banja, në Serbi....

Më shumë
9 Mar

Grupacioni Ading në Panairin e ndërtimtarisë 2016

Ading dhe firmat tona bija u prezantuan me risi në prodhimet dhe shërbimet e veta. Inxhinierët tanë vazhdimisht ishin në dispozicion për konsultime dhe këshilla pro...

Më shumë
5 Jan

Zbavitje e vitit ri për fëmijët e të punësuarve në grupacionit ADING

Ditën e parafundit të vitit ishte i dedikuar dhe i rezervuar për gëzimin tonë më të madh, fëmijët e të punësuarve nga grupacioni ADING. U shoq&e...

Më shumë