19 Dhj

Mbledhje përfundimtare vjetore i grupacionit ADING për vitin 2017

Në datën 16.12.2017 në Shkup u mbajt mbledhja vjetore përfundimtare e grupacionit ADING, në prani të anëtarëve të Këshillit Drejtues dhe Mbikëqy...

Më shumë
27 Tet

Best Buy Award 2017/18 për Ading në lëminë e Hidroizolimeve

Për here të dytë Adung fitoi më shumë vota nga pjesëmarrësit në hulumtimin  Best Buy Award Construction 2017/2018 në Maqedoni midis ç...

Më shumë
10 Tet

Prezantime profesionale të inxhinierëve të kompanisë Ading gjatë Simpoziumit të 17-të të ShKNM

Simpoziumi i 7-të i Shoqatës së konstruktuesve ndërtimor të Maqedonisë (ShKNM) u mbajt prej 4 deri 7 tetor, të vitit 2017 në Ohër, Maqedoni. Simpoziumi u ...

Më shumë
11 Sht

Ading në SHARE Shkup, 2017

Më 05 shtator, në hotelin Meriot u mbajt forumi ndërkombëtar i arkitektëve dhe inxhinierëve SHARE Shkup 2017. Forumi u organizua në bashkëpunim me Asociacioni...

Më shumë
1 Qer

Dita familiare për ditëlindjen e 48-të të Ading-ut

Tradicionalisht, në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut. Sivjet 48-të ditët i festuam me piknik familiar në oborrin e fabrikës.  Të...

Më shumë
18 Pri

PUBLIC CALL FOR SHAREHOLDERS 2017

To the shareholders of ADING AD Business System for Production, Application and Sale of Chemical Materials for Construction and Engineering Works, Skopje, Novoselski pat no. 11 (1409).   For m...

Më shumë
6 Mar

Prezantim profesional – prodhime, sisteme dhe përvoja

Në datën 03.03.2017, në Qendrën kongresore të Panairit të Shkupit, u mbajt prezantimi i inxhinierëve tanë në të cilin përmes disa shembujve dhe ...

Më shumë
1 Mar

ADING – fitues i shpërblimit për filantropi

Në ndarjen e sivjetme për shpërblimin OKO, kompania jonë e fitoi shpërblimin për filantropi korporative për ndërmarrje të mesme. Bëhet fjalë p&e...

Më shumë