19 Dhj

MBLEDHJE PËRFUNDIMTARE VJETORE E GRUPACIONIT ADING për vitin 2018

Më datën 15.12.2018 u mbajt mbledhja e rregullt e grupimit Ading.Para anëtarëve të këshillit Drejtues dhe Mbikëqyrës, në mënyrë të detajuar...

Më shumë
25 Qer

KONFERENCA E 16-TË E INXHINIERISË SË TËRMETEVE

Sivjet në periudhën prej 18 deri më 21 Qershor, Selaniku ishte qyteti nikoqir i Konferencës së 16-tëtë Inxhinierisë së Tërmete .Ading u përfaq&e...

Më shumë
13 Qer

ADING ME PËRKRAHJE PËR KONFERENCËN E 16-TË TË VENDEVE PRANË DANUBIT DHE EVROPIANE PËR INXHINIERI GEOTEKNIKE

Sivjet vendi ynë e kishte nderin që të jetë nikoqir i Konferencës së 16-të të vendeve pranë Danubit dhe Evropiane për inxhinieri geoteknike n&eu...

Më shumë
5 Qer

DITËLINDJA E 49-TË E ADINGUT – DITA FAMILIARE PËR TË PUNËSUARIT

Zakonisht në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut, ndërsa sivjet ngjarja u mbajt më 30 Maj, dita kur është themeluar kompania në vit...

Më shumë
7 Maj

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2018

Viz Er Maratona e 14-të e Shkupit u mbajt më 06.05.2018 në Shkup, ndërsa në të njëjtin morrën pjesë mbi 10.000 maratonistë nga 58 vende të bot&e...

Më shumë