17 Dhj

Takimi vjetor përmbyllës i Grupit ADING për vitin 2019

Më 14.12.2019 u mbajt takimi vjetor përmbyllës i Grupit Ading, në prani të anëtarëve të Bordit drejtues dhe mbikëqyrës, Stafit menaxhues dhe drejtues...

Më shumë
15 Tet

Pjesëmarrje dhe prezantime të ekspertëve të Ading gjatë Simpoziumit SHKNM 2019

 "Simpoziumi i 18-të i Shoqatës së Konstruktorëve Ndërtimorë të Maqedonisë (SHKNM 2019)" u mbajt nga 2 tetor deri më 5 tetor 2019 në Ohër, ...

Më shumë
13 Qer

Ngjarja jubilare - "50 VJET NGA HAPAT E PARË"

Sivjet kompania jonë shënon 50 vjet të themelimit dhe ekzistencës. Si pjesë e fushatës së përgjithshme jubilare, më 30 maj 2019, u mbajt ngjarja kryesore ...

Më shumë
12 Qer

Pllaka për Ading nga Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare

Me rastin e 50 vjetorit të kompanisë sonë, Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare na ndau plakë për kontribut të veçantë në zhvillimin e marrëdhëni...

Më shumë
9 Maj

ADING Drejtori i Përgjithshëm fituesi i çmimit "Krijuesit e shekullit"

Kryetari i Bordit drejtues dhe drejtor i përgjithshëm i ADING, Bllagoja Donçev, është fitues i çmimit për arritje jetësore në Evropën qendrore dh...

Më shumë
6 Maj

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2019

Maratona e 15-të jubilare Wizz Air Shkup  u mbajt më 04.05.2019 në Shkup dhe në të mori pjesë numër rekord prej 12.500 pjesëmarrësve.  15 punon...

Më shumë