Адингмаркер

Премаз за подови произведен на акрилатна основа. Се применува за обележување сигнализации и како декоративна и заштитна подна и ѕидна завршна обработка на бетонски, малтерисани и асфалтни површини изложени на надворешни влијанија. Пред апликацијата на Адингмаркер, се препорачува прајмерирање на подлогата со Прајмер В.

Примена на материјал
Останати производи од оваа палета
Image
Адингколор РФ
Image
Адингмаркер П