Image29 Дек 2014

Новогодишна забава за најмалите „Адинговчиња“

Не постои поубаво чувство од искрена детска насмевка. Адинг и оваа година се погрижи да донесе радост и среќа за најмалите „Адинговчиња“.

Дечињата на нашите вработени се забавуваа со своите омилени ликови - Пиратот Џими, Елса, Мики Маус и неизбежниот Дедо Мраз кој им подари новогодишни пакетчиња.

Доволни се неколку фотографии да ви ги стоплат срцата!