29 Мај

51 ГОДИНА АДИНГ - обраќање на Генерален директор и Претседател на УО Благоја Дончев дипл.град.инж.

Поради вонредната безбедносна состојба и неможноста непосредно да го одбележиме 51-от роденден на АДИНГ, ви се обраќам на овој начин, сакајќи виртуелно да бидеме заедно и да си посакаме во добри ...

Повеќе
29 Мар

АДИНГ СО ДОНАЦИЈА НА МАТЕРИЈАЛИ И ИЗВЕДБА УЧЕСТВУВАШЕ ВО ИЗГРАДБАТА НА МОБИЛНА ВОЕНА БОЛНИЦА „РОЛ-2“ ВО БЛИЗИНА НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА-СКОПЈЕ

АДИНГ направи донација во материјали и изведба, за поставување на хидроизолациона заштита на објектот „МОБИЛНА ВОЕНА БОЛНИЦА „РОЛ-2“. Притоа, изведбата на позицијата е целосно ...

Повеќе
27 Мар

Растојанието е клучна состојка за нашето здравје!

Растојанието помеѓу нас е од клучно значење за стопирање на пандемијата со COVID 19. Затоа нашето лого времено го трансформираме следејќи ја оваа иницијатива во светски рамки, а нашиот слоган „...

Повеќе