Image19 Фев 2009

Предновогодишна забава на Секторот за технички пласман и примена со институт

На ден 23.12.08, Секторот за Технички Пласман и Примена со Институт ја одржа својата традиционална предновогодишна забава. Со присуството на речиси сите поканети гости, соработници, партнери и клиенти, беа потврдени успешната меѓусебна долгогодишна соработка и успешно изминатата 2008 – ма година.

Со присуството на речиси сите поканети гости, соработници, партнери и клиенти, беа потврдени успешната меѓусебна долгогодишна соработка и успешно изминатата 2008 – ма година.