Image15 Апр 2009

Саем за градежништво во Белград, Р. Србија (SEEBBE)

Почитувани,

Официјално Ве покануваме да го посетите Адинговиот штанд на претстојниот Саем за градежништво во Белград, Р.Србија (SEEBBE). Овде нашата компанија традиционално ја претставува својата широка производна програма.

Повелете во хала бр.3 во деновите од 22.04 до 26.04. 2009 година.


www.seebbe.com