Image12 Мај 2009

Собрание на акционери

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 14.05.2009 (четврток) во 14:00 часот, во административната зграда на АДИНГ АД, Скопје, ќе се одржи редовното годишно собрание на акционери.