Image6 Мај 2019

Тимот на АДИНГ на Скопски маратон 2019

15-от Јубилеен Виз Ер Скопски маратон се одржа на 04.05.2019 во Скопје, а на истиот учествуваа рекорден број од 12.500 учесници.

15 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме еден полумаратонец на 21км.

Секоја година, задоволството е се поголемо да се биде дел од овој настан кој успева на едно место да собере толку луѓе, љубители на спортот.

Догодина, се надеваме уште побројни!