Image10 Мај 2016

Тимот на Адинг на Скопски Маратон 2016

На 9-тиот Скопски Маратон, нашата компанија имаше 6 претставници, од кои 5 земаа учество на хуманитарната трка на 5km, а еден учествуваше на полумаратонот на 21km.
Нашиот тим иако не е во победничките, важно е дека добро се забавуваше и навистина уживаше во трката. Догодина – побројни!